KJEMPEHELG av klubbens utøvere under NM-helgen på Rudskogen Motorsenter!

Nå minner vi om Solør MCK Extreme Cup roadracing – del 2/finale på Vålerbanen Racing Circuit helgen 6. – 8. September.

Pr. i dag er det svært lave påmeldingstall, 30 stk i dag, men nå haster det for ROADRACINGEN I SOLØR MCK! Dette klarer vi ikke rett og slett dersom medlemmene våre ikke blir med nå. Dette er en henstilling og en bønn om at dersom dere vil ha dette tilbudet må dere slå til nå. Uten dere blir det ikke noe roadracing på Vålerbanen, men nå HASTER det!

I roadracing er Solør MCK muligens den største klubben i Norge med over 430 lisensierte utøvere, så her burde det faktisk bli flere ganger de 30 som er påmeldt pr. dags dato.

Til informasjon tok klubbens utøvere 4 NM-medaljer og 1 NC GULL sammenlagt i forrige helgs mesterskap på Rudskogen Motorsenter.

SAMMENMLAGTRESULTATER NM- helgen

– NM GULL – Superstock 600 v/ Martin ERIKSEN (2. plass løp 1 og 1. plass løp 2)

– NM GULL – Superbike v/ Jonathan Lykke NESSJØEN (2 stk 1. plasser + 1 stk 5. plass)

– NM SØLV – Superstock 600 v/ Thomas SIGVARTSEN (1. plass løp 1 og 2. plass løp 2)

– NM BRONSE – SUPERSPORT 300 v/ Davis Sandnes HERJE (6. plass løp 1 og 3. plass løp 2)

– NC GULL – Juniorsport 300 v/ Fredrik Ansgar STORLI (2 x 1. plass)

– SEIER i Norsk Open 1000 v/ Paul Einar AASTAD (4. plass løp 1 og 1. plass løp 2)

– 2. plass i Norsk Open 600 v/ Odd-Roar SUNDET (1. plass løp 1 og 3. plass løp 2)

– 3. plass i Norsk Open 1000 v/ Jonas Lindblad Andersen (1. plass løp 1 og DNS løp 2)

Det må også nevnes at På DØHLEN ble nr 3 sammenlagt i klasse Free For All etter 2 stk 4. plasser.

Solør MCK hadde 40 deltakere av totalt 101 starter. Dette er jo superbra!

Altså er Solør MCK helt i teten i Norge, og fra mailøpet – Solør MCK Extreme Cup roadracing – del 1 leverte klubbens utøvere supre resultater og ved å stille opp i finalen i stort antall kan det bli mange vinnere til klubben i sammendraget i cupen. Dette må vel være en stor motivasjon? HUSK å melde dere på snarest og bli med å lag en flott sesongavslutning som bekrefter av vi er i toppen av roadracing i Norge. Dette gjelder som dere ser på invitasjonen både moderne og classic roadracing.

I tillegg er det også et stort behov for funksjonærer til finalen i Extreme Cup. Vi trenger deg noen timer begge dager. Kan dere en dag er det bra, og kan dere begge er det enda bedre. 🙂

Hjertelig velkommen til noe heftige opplevelser/dager på Vålerbanen. MELD DERE PÅ!