Thomas Leela nummer 3 i BOTT – Rookies Cup 2010!

Thomas på pallen under
finalen på Anderstorp.

(Foto: Team Leela)

Det er flere klasser og grener som til tider kan virke veldig hemmelig, men vi finner stadig frem til nye resultater for klubbens førere.

Sist helg ble det kjørt finaler i den Nordisk BOTT (Battle of The Twins) på den svenske banen Anderstorp Raceway.
Disse løpene kjøres sammen med ERF-serien (Endurance Racing For Fun), hvor det også er med flere norske team i 6- eller 8-timers løp på flere svenske baner. Mer info om dette på www.erf.nu.

I klassen BOTT kjøres det en Nordic serie og en Rookie serie. I Nordic serien har Jarle Sæther fra Borg MCK på en KTM RC8R kjørt mange gode løp og vært på pallen flere ganger.

I klasse Rookie har Thomas Leela fra Solør MCK kjørt inn 8 pallplasser på 11 løp denne sesongen, og kjempet om totalseieren, men havarerte sin motor på Mantorp Park og mistet dermed muligheten til å klatre helt til topps.
Under finaleløpene på Anderstorp Raceway sist helg var Thomas på plass med lånt Ducati 1098 og tok to sterke 2. plasser. Med disse resultatene ble han sammenlagt nummer 3!

Thomas har kjørt i B-klassen, men de konkurrerer med A-førerne, og med sine flotte resultater gjennom sesongen ble han nummer 9 totalt blant A- og B-førerne!

STORE GRATULASJONER til Thomas for en flott sesong.